iPhone met abonnement afsluiten? Hier lees je tips

Je wilt van een Samsung smartphone of van een andere telefoon met Android besturingssysteem overstappen en wilt een iPhone. Misschien heb je dit al eerder gehad en vind je het toch fijner om er weer naar terug te gaan, of je wilt juist iets nieuws proberen. Je wilt niet in één keer betalen voor een iPhone toestel en klinkt een iPhone met abonnement afsluiten goed in je oren. Of dit nou een oudere iPhone is of de nieuwste van de nieuwste, je kunt tegenwoordig voor elk toestel een abonnement afsluiten. Er zijn verschillende voor- en nadelen van het afsluiten van een abonnement voor een iPhone. Welke dit zijn lees je hieronder.

Voordelen van een iPhone met abonnement afsluiten

Een van de grootste voordelen van een iPhone met een abonnement afsluiten is dat je niet in één keer voor het toestel hoeft te betalen. Het geeft je de mogelijkheid om ook met een minder zware portemonnee een gloednieuwe toestel in handen te nemen dat je graag wilt. Je kunt zelf kiezen hoeveel je wil bijbetalen voor je toestel, hoeveel MB’s je per maand denkt te gaan gebruiken, alsook het aantal minuten en sms’jes. Je stelt het zo samen dat het zo goed mogelijk bij jouw situatie en gebruik past. Je kunt zelfs een abonnement afsluiten op een tweedehands iPhone toestel.

Nadelen van een iPhone met abonnement afsluiten

Het nadeel van een iPhone met abonnement afsluiten is dat het net zoals bij ieder ander toestel wordt geregistreerd bij het BKR. Ook zit je er meestal één of twee jaar aan vast, en afhankelijk van de provider die je kiest zit je ook vast aan het aantal MB’s, minuten en sms’jes waar je voor gekozen hebt. Wel is dit vaak te wijzigen, maar het is niet altijd zo flexibel. Ook als het toestel je niet bevalt, zit je er nog wel even mee. Wel kun je het onder bepaalde voorwaarden alsnog verkopen als je toch echt een ander toestel wilt.

De nieuwste iPhones van 2021 en 2022

Het is fijn om te weten welke iPhone toestel het meest recent is uitgebracht voordat je voor een iPhone met abonnement afsluiten kiest. In 2021 is de iPhone 13 uitgebracht: de iPhone 13, 13 Pro, Pro Max en de Mini. In 2022 is de iPhone SE 2022 aangekondigd, dit is de opvolger van de iPhone SE die oorspronkelijk uit 2016 komt. Naar verwachting komt er in september 2022 de iPhone 14 uit.

Je iPhone beschermen tegen kleine ongelukjes en leuke accessoires

Een ongeluk zit in een klein hoekje: daarom is het verstandig om je iPhone te beschermen tegen val- en stootschade. Dit kun je doen door een hoesje te kopen voor je nieuwe iPhone. Je hebt verschillende soorten hoesjes. Je hebt hoesjes voor bijvoorbeeld alleen de achterkant, om o.a. de camera’s heel te houden. Je hebt ook keuze aan een book case cover, waardoor je nieuwe toestel een volledige bescherming krijgt aan zowel de voor- en achterkant. Je kunt kiezen voor een transparante, een leuk kleurtje of een leuk printje. Ook heb je hoesjes met een koord, zodat je nooit meer je telefoon uit het oog verliest (letterlijk).

Imtech-ict.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart