Samsung stuurt weer een update naar de Galaxy S22-familie

Minder dan een maand nadat ze de vorige update ontvingen, hebben de leden van de Galaxy S22-familie vandaag weer een update gekregen. Tot nu toe gaat dit alleen naar de door Snapdragon aangedreven Galaxy S22-, S22+- en S22 Ultra-eenheden, maar degenen die de Exynos-chip van Samsung gebruiken, zouden dit in de nabije toekomst ook moeten krijgen.

De nieuwe versie heet S90xEXXU2AVE4 (waarbij “x” verandert afhankelijk van welke telefoon je hebt) en wordt al in een tiental landen uitgerold als een draadloze download van 350 MB. De update brengt verschillende niet nader genoemde beveiligingsoplossingen met zich mee, evenals verbeteringen aan de “algehele stabiliteit van functies”, volgens de zeer mysterieuze en vage changelog.

Updates zoals deze halverwege de maand zijn zeldzaam voor Samsung, dus het bedrijf moet iets hebben gevonden dat de moeite waard is om zo snel mogelijk te repareren en niet te wachten tot de beveiligingspatches van juni over een paar weken of zo verschijnen.

Als je een Snapdragon-aangedreven S22, S22+ of S22 Ultra hebt en nog geen updatemelding voor deze hebt ontvangen, kun je dit handmatig controleren door naar Instellingen> Software-update te gaan.

Bron

creditSource link

Imtech-ict.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart