Samsung begint naar verluidt met massaproductie van nieuwe opvouwbare vlaggenschiponderdelen

De volgende twee opvouwbare smartphones van Samsung komen ergens in de tweede helft van het jaar aan, en het laatste rapport van de Elec citeert bronnen uit de branche dat Samsung Electronics is begonnen met de massaproductie van kerncomponenten voor de Samsung Galaxy Z Fold4 en Galaxy Z Flip4 (beide voorlopige namen). Daarnaast zal Samsung naar verluidt al medio juni beginnen met de productie van de foldables.

Samsung Galaxy Z Fold3

Volgens rapporten verwacht Samsung tegen het einde van het jaar meer dan 10 miljoen gecombineerde opvouwbare eenheden tussen de Flip- en Fold-serie te produceren. Naar verluidt zou 70% hiervan de Flip-serie kunnen zijn, terwijl 30% van dat cijfer zal bestaan ​​uit het inkomende Galaxy Fold-apparaat. Dit is slechts speculatie, aangezien de werkelijke productieschattingen pas in juli worden vrijgegeven. Ter referentie: de Z Flip3 van 2021 was goed voor 65% van de Samsung-foldables, terwijl 35% de Z Fold3 was.

Samsung Display zal ook zijn productiecapaciteit voor opvouwbare displaymodules vergroten. Samsung zal uitbreiden van 7 naar 10 productielijnen in zijn Vietnamese fabriek in de hoop 2 miljoen displaymodules per maand te produceren in vergelijking met de 1,4-1,5 miljoen eenheden die eerder werden geproduceerd. Verwacht wordt dat de display-outputs van de Z Fold4 en Z Flip4 in het derde kwartaal 1 miljoen eenheden per maand zullen bereiken.

Samsung Galaxy Z Flip3 en Z Fold3
Samsung Galaxy Z Flip3 en Z Fold3

Samsung zal dit jaar voor het eerst een penetratiegraad van 1% van de wereldwijde smartphoneverkoop voor zijn opvouwbare smartphones bereiken als het erin slaagt om tegen het einde van dit jaar 10 miljoen stuks te verzenden.

Ten slotte wordt geschat dat de nieuwe Galaxy Foldables een winstmarge van 15% zullen hebben in vergelijking met de geschatte 20% marge van de huidige generatie Foldables. Dit wordt gedaan om de prijsstelling binnen het bereik van de consument te houden.

Bron (Koreaans)

creditSource link

Imtech-ict.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart