Oppo Reno8-serie online vermeld, Reno8 Pro+ afgehandeld op video

Oppo’s Reno8-serie wordt aanstaande maandag op 23 mei gelanceerd en de lekken blijven maar komen. De serie staat eigenlijk vermeld in de online winkel van Oppo China en onthult drie modellen: Reno8, Reno8 Pro en Reno8 Pro+. We hebben nu gedetailleerde officiële afbeeldingen van alle drie de telefoons die hun kleuropties en ontwerpen onthullen.

Daarnaast plaatste een Chinese techblogger een hands-on video van de Reno8 Pro+ waarin het ontwerp van de telefoon te zien is.

https://www.youtube.com/watch?v=-DL-7f-LE

We kunnen zien dat het ontwerp aan de achterkant van de Reno8 Pro+ is geïnspireerd op de Find X5-serie met een vrij groot camera-eiland dat opgaat in het achterframe. De telefoon heeft platte aluminium zijkanten en zou 7,34 mm dik zijn (exclusief de camerabobbel), wat het de dunste Oppo Reno-telefoon zou maken. De voorkant heeft een gecentreerde perforatie-uitsparing en symmetrische boven- en onderranden.Oppo Reno8
Oppo Reno8

Oppo Reno8

Als we naar de officiële afbeeldingen kijken, kunnen we zien dat de drie telefoons vergelijkbare ontwerpen hebben, maar de Reno8 Pro en 8Pro+ hebben vier camera’s aan de achterkant naast Oppo’s MariSilicon X NPU en krijgen slankere schermranden dan de reguliere Reno8. De Pro+ wordt geleverd met een gecentreerde perforatie-uitsparing, terwijl de andere twee modellen hun selfie-cams in de linkerhoek hebben verstopt.


Oppo Reno8 Pro
Oppo Reno8 Pro
Oppo Reno8 Pro

Oppo Reno8 Pro

Reno8 en 8 Pro zijn verkrijgbaar in zwart, blauw en gradiëntkleuren, terwijl de Pro+ een zilveren afwerking toevoegt. Alle drie de telefoons worden geleverd met 8/12 GB RAM en 128/256 GB opslag. Op basis van speculatie zal Reno8 de Dimensity 1300-chipset brengen, terwijl de Reno8 Pro de aankomende Snapdragon 7 Gen 1-chip van Qualcomm zal debuteren. Reno8 Pro+ zou een Dimensity 8100 Max onder de motorkap brengen.


Oppo Reno8 Pro+
Oppo Reno8 Pro+
Oppo Reno8 Pro+

Oppo Reno8 Pro+

Bron 1Bron 2Bron 3 (alles in het Chinees)

creditSource link

Imtech-ict.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart