Kuo: Apple test E Ink-coverdisplay voor opvouwbare apparaten

De bekende Apple-analist Ming-Chi Kuo beweert dat Cupertino bezig is met het testen van een E Ink-coverdisplay voor zijn opvouwbare apparaat. Het nieuwe rapport volgt op het gerucht van vorige week dat Apple opvouwbare panelen test voor zijn toekomstige iPhone en iPad, die naar verwachting rond 2025 zullen aankomen.E Ink's Advanced Color ePaper-display

E Ink’s Advanced Color ePaper-display

De Taiwanese E Ink Corporation is een van de grootste fabrikanten van elektronische inktdisplays en de belangrijkste leverancier van Amazon’s Kindle-assortiment. Het bedrijf maakt ook e-ink-kleurenpanelen van het type waarin Apple naar verluidt geïnteresseerd is. Het grote voordeel van e-ink-panelen ten opzichte van traditionele OLED- en LCD-panelen is hun lage stroomverbruik, terwijl het belangrijkste nadeel de langzame verversingssnelheid is, zoals we onlangs uit de eerste hand onderzocht in onze Huawei MatePad Paper review.

Met bedrijven als E Ink die werken aan nieuwe soorten e ink-displays, waaronder opvouwbare en oprolbare panelen, zullen we ongetwijfeld enkele interessante ontwikkelingen zien. De technologie zou hopelijk voldoende vooruit moeten gaan tot het punt waarop het in de nabije toekomst op grote schaal wordt gebruikt door smartphonefabrikanten.

Bron (Tweeten)

creditSource link

Imtech-ict.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart