De Huawei P50 Pro kan 5G-connectiviteit krijgen via een speciaal hoesje met een eSIM

Internationale politiek heeft Huawei afgesneden van leveranciers van 5G-technologie, waardoor het bedrijf zijn vlaggenschepen heeft uitgebracht als apparaten met alleen 4G. Er is een oplossing gevonden: een behuizing met een ingebouwd 5G-modem kan next-gen connectiviteit aan de telefoons toevoegen. Het hoesje wordt natuurlijk niet door Huawei zelf gemaakt, maar door Soyealink.

Op dit moment wordt alleen de Huawei P50 Pro ondersteund. Als deze oplossing echter populair genoeg blijkt te zijn, zal het bedrijf waarschijnlijk hoesjes maken voor andere Huawei-telefoons. De behuizing zal binnenkort beschikbaar zijn voor een prijs van CNY 800 ($120/€ 115/₹9.200).5G hoesje voor de Huawei P50 Pro (gemaakt door Soyealink)

5G hoesje voor de Huawei P50 Pro (gemaakt door Soyealink)

Hoe werkt dit? De behuizing heeft een eSIM die past bij de 5G-modem (sub-6GHz, NSA+SA) en een standaard dual-core 1,35GHz-CPU om dingen uit te voeren. Alles (inclusief de eSIM-configuratie) wordt echter vanaf de telefoon bediend. Er is zelfs een signaalsterkte-indicator die op de statusbalk verschijnt, dus het voelt allemaal alsof het de telefoon zelf is die naadloos is verbonden met 5G.

De Huawei P50 Pro kan 5G-connectiviteit krijgen via een speciaal hoesje met een eSIM

De behuizing is ongeveer 3,2 mm dik en weegt 52 gram. De buitenkant is gemaakt van polyurethaan met een leerachtige textuur. Op dit moment is er maar één kleur, een lichtgrijs.

De case communiceert met (en wordt gevoed door) de telefoon via USB. De eigen USB-C-poort van de case kan worden gebruikt voor opladen – inclusief SuperCharge-ondersteuning – en gegevensoverdracht (USB 2.0-snelheden).

De Huawei P50 Pro kan 5G-connectiviteit krijgen via een speciaal hoesje met een eSIM

Je kunt de 5G-case van dichterbij bekijken op de officiële Soyealink-site. Het is niet duidelijk of deze in het buitenland beschikbaar zal zijn, ook al is de Huawei P50 Pro beschikbaar in Europa.

De modem van de case ondersteunt de volgende 5G-banden:

SA:N1, N3, N41, N77 / 78, N79, N28.

NSA:B3 + N41, B3 + N78, B3 + N79, B1 + N78, B39 + N4, B41 + N79, B39 + N79, B5 + N78, B8 + N78.

Bron (in het Chinees) | Via

creditSource link

Imtech-ict.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart