Asus rolt Android 12-update uit voor de Zenfone 7 en Zenfone 7 Pro

Asus begon zijn Android 12-updatereis in december met de Zenfone 8 en Zenfone 8 Flip, en het kostte het Taiwanese bedrijf helaas bijna vijf maanden daarna om terug te werken naar de voorgangers van die telefoons. Vandaag heeft het echter eindelijk aangekondigd dat Android 12 nu beschikbaar is voor de Zenfone 7 en Zenfone 7 Pro, beide uitgebracht in 2020.

De nieuwe firmware die wordt uitgerold, heet versie 31.0210.0210.250 voor beide modellen (merk op dat we het hebben over de Zenfone 7 ZS670KS en de Zenfone 7 Pro ZS671KS.

Zoals gebruikelijk bij dergelijke over-the-air-uitrol, gaat de nieuwe software in batches naar verschillende apparaten, en dus kan het een paar dagen duren voordat alle eenheden in het wild de felbegeerde updatemelding ontvangen. Als je ongeduldig bent en handmatig wilt controleren of je de jouwe hebt, ga dan naar Instellingen > Systeem en tik op Systeemupdates – misschien heb je geluk.

Houd er rekening mee dat als je op een gegeven moment terug wilt naar Android 11 vanaf Android 12, je al je gegevens moet wissen. Dus een back-up is aan te raden voordat u een upgrade naar Android 12 uitvoert, voor het geval dat.

Afgezien van alles wat Google in de Android 12-release heeft gestopt, krijgt je Zenfone 7 of 7 Pro ook vernieuwde ingebouwde apps, het “aangepaste” paneel Snelle instellingen, het meldingenvak en het volumepaneel en een animatie voor het opladen van het systeem. Asus Safeguard is vervangen door de standaard Emergency SOS-functie en de Asus Phone-app heeft om de een of andere reden de SIP-oproepfunctie verwijderd.

Bron | Via

creditSource link

Imtech-ict.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart