Apple brengt iOS 15.5 en iPadOS 15.5 uit

Vandaag heeft Apple zijn mobiele apparaten geüpdatet naar respectievelijk iOS 15.5 (voor iPhones) en iPadOS 15.5 (voor iPads). Zoals de .1-toename impliceert, is dit geen grote update, maar het slaagt er toch in om een ​​aantal nieuwe functies in te pakken.

Ten eerste stelt de Wallet-app Apple Cash-klanten nu in staat om geld te verzenden en te vragen met hun Apple Cash-kaart. Ten tweede bevat de Apple Podcasts-app een nieuwe instelling om afleveringen die op je apparaat zijn opgeslagen te beperken en oudere automatisch te verwijderen.

Bovendien is nu een probleem opgelost waarbij domotica kan falen wanneer deze wordt geactiveerd door mensen die aankomen of vertrekken. Er zijn ook meer dan 25 beveiligingsoplossingen in deze nieuwe release, waarvan er geen actief werd misbruikt voor zover Apple weet, maar toch – als je de ‘beter veilig dan sorry’-logica wilt toepassen, moet je overwegen om zo snel mogelijk te updaten .

De update had al door je iPhone of iPad moeten zijn aangekondigd, maar als dat niet het geval is, kun je altijd naar Instellingen gaan en deze handmatig pakken. De uitrol van Apple is gelukkig niet gefaseerd, dus de nieuwe software is al beschikbaar voor iedereen die het wil.

Bron

creditSource link

Imtech-ict.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart